Moikka, mä oon 
Jassu-valokuvaaja pääkaupunkiseudulta

omakuva.jpg

Kuvaan pääosin henkilökuvia, yrityskuvia, brändikuvia, mainoskuvia, tuotekuvia, ruoka- ja juomakuvia, tapahtumia sekä fiilistelypohjalta harrastuksena luontokuvia. Suurimmat kiksit saankin luonnonvalosta ja usvaisista aamuista.

Teen laadukkaita henkilökuvauksia kuluttajille, pääosin työskentelen yritysten kanssa. Teen myös useiden vaikuttajien kanssa sisältöä heidän SoMe-kanaviinsa.

Haluan luoda kuvauksissani rauhallisen ja rennon ilmapiirin, kanssani ei tarvitse jännittää, eikä kuvissa tarvitse pönöttää - sinun ei tarvitse osata mitään, tulet vain paikalle ja olet läsnä, minä hoidan loput.

Studiotyöskentelyni tapahtuu Studio Skaalassa uniikissa Vallilan Konepajan miljöössä. Miljöökuvauksia teen sopimuksen mukaan ympäri maan.

 

Kauttani saa myös niin stylistin, kuin kuvausmeikin ja -kampauksen, joka viimeistelee kuvat upeasti. Suosittelen tätä lähes poikkeuksetta, sillä ammattilaisen loihtimalla lookilla on mielettömän vahvistava vaikutus ihan jo kuvaustilanteessa tuoden itsevarmuutta ja rohkeutta, unohtamatta kaunista ja viimeisteltyä lopputulosta.

Hinnoittelu muodostuu mm. kuvausajan määrittelystä, kuvien käyttötarkoituksesta sekä valmiiden kuvien määrästä.

Kun tarpeet ovat määritelty tarkemmin, on minun helpompi tehdä sinulle tarpeitasi vastaava tarjous.

Ota yhteyttä ja rakennetaan sinun tarpeisiisi sopiva kuvauspaketti.

jassu@studioskaala.fi 

+358 44 5744 214