top of page

moi, mä oon Jassu.

Valokuvaaja Kirkkonummen Porkkalasta ja työskentelen pääosin Uusimaan alueella, sekä Espanjassa Marbellassa, jossa vierailemme useamman kerran vuodessa kakkoskodissamme.

 

Aiemmin olen työskennellyt vuosia markkinoinnin ja myynnin maailmassa, nykyään jo useamman vuoden valokuvaajana.

 

Kuvaan pääosin yrityskuvauksia, henkilökuvia, brändikuvia, mainoskuvia, tuotekuvia, ruoka- ja juomakuvia sekä tapahtumia.

 

Kuluttajien kanssa työskentelen lähinnä perhekuvauksien ja profiilikuvauksien sekä henkilökuvauksien merkeissä.

 

Olen myös kuvannut useampiin lehtiin, kuten esim. Viini-lehteen.

Työskentelyni on ammattimaista ja luotettavaa, pitäydyn aikatauluissa ja pyrin aina varmistamaan, että asiakkaani ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Haluan luoda kuvauksissani rauhallisen ja rennon ilmapiirin, kanssani ei tarvitse jännittää, eikä kuvissani tarvitse pönöttää.

Tää on mulle ihan sydämen asia, haluan luoda turvallisen tilan ilman kiireen ja stressin tunnetta, jotta kuvattavan on helppo heittäytyä kanssani elämänsä kuviin.

Studiotyöskentelyni tapahtuu Studio Skaalassa upean uniikissa ja rustiikkisessa hallimiljöössä Vallilan Konepajalla. Studiolla on suuri avokeittiö sekä kattava rekvisiittavarasto. Studion huonekorkeus on noin 10m ja sisään saa ajettua suurempaakin rekvisiittaa, kuten esim. autoja. Pysäköinti studion edessä on ilmainen ja julkisilla pääsee perille mainiosti.

 

Lokaatiokuvauksia teen sopimuksen mukaan ympäri maan.

Kauttani saatte kuvauksiin niin still life stylistin, muotistylistin, kuin kuvausmeikin ja -kampauksen, näillä alansa ammattilaisilla viimeistelemme kuviin upean loppusilauksen. Suosittelen tätä lähes poikkeuksetta, sillä ammattilaisen loihtimalla lookilla on merkittävä vaikutus kuvien loppuilmeeseen sekä kuvattavalle mielettömän vahvistava vaikutus ihan jo kuvaustilanteessa tuoden itsevarmuutta ja rohkeutta, unohtamatta kaunista ja viimeisteltyä lopputulosta.

Osa tuotteistani on hinnoiteltu valmiiksi ja hinnat näkyvät sivuillani, kuten esim henkilöbrändkuvaukset, henkilökuvaukset, profiilikuvaukset sekä perhekuvaukset.

Yrityskuvauksien hinnoittelu muodostuu mm. käytetystä kuvausajasta, kuvien käyttötarkoituksesta sekä valmiiden kuvien määrästä.

Kun tarpeet ovat määritelty tarkemmin, on minun helpompi tehdä teille tarpeitanne vastaava tarjous.

Ota yhteyttä ja rakennetaan juuri teidän tarpeisiin sopiva kuvauspaketti.

Ota ihmeessä yhteyttä myös, jos jokin kuvausasia askarruttaa mieltäsi.

yhteystiedot:
jassu@jassudammert.com
+358 44 5744 214

bottom of page