top of page
external-file_edited.jpg

KUKAS TÄÄLLÄ OIKEIN HÄÄRÄÄ?

Olen Jassu, valokuvaaja Kirkkonummen Porkkalassa ja työskentelen pääosin Uusimaan alueella, sekä Espanjassa Marbellassa. Aiemmin olen työskennellyt vuosia markkinoinnin ja myynnin maailmassa, nykyään jo useamman vuoden valokuvaajana.

 

Kuvaan pääosin henkilökuvia, yrityskuvia, brändikuvia, mainoskuvia, tuotekuvia, ruoka- ja juomakuvia sekä tapahtumia. Olen pääsosin työskennellyt yrityskuvausten parissa, niin ravintola-, ruoka- ja juoma-, kauneus-, sportti-, muoti- ja hyvinvointialan yritysten kanssa. Olen myös kuvannut useampiin lehtiin, kuten Viini-lehteen.

Teen laadukkaita henkilökuvauksia ja perhekuvauksia kuluttajille, pääosin työskentelen kuitenkin yritysten kanssa.  

 

Työskentelyni on ammattimaista ja luotettavaa, pitäydyn aikatauluissa ja pyrin aina varmistamaan, että asiakkaani ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Haluan luoda kuvauksissani rauhallisen ja rennon ilmapiirin, kanssani ei tarvitse jännittää, eikä kuvissani tarvitse pönöttää.

Studiotyöskentelyni tapahtuu Studio Skaalassa upean uniikissa ja rustiikkisessa hallimiljöössä Vallilan Konepajalla. Studiolla on suuri avokeittiö sekä kattava rekvisiittavarasto. Studion huonekorkeus on noin 10m ja sisään saa ajettua suurempaakin rekvisiittaa, kuten esim. autoja. Pysäköinti studion edessä on ilmainen ja julkisilla pääsee perille mainiosti.

 

Lokaatiokuvauksia teen sopimuksen mukaan ympäri maan.

 

Kauttani saa myös niin stylistin, kuin kuvausmeikin ja -kampauksen, näillä taikureilla viimeistelemme kuviin upean loppusilauksen. Suosittelen tätä lähes poikkeuksetta, sillä ammattilaisen loihtimalla lookilla on merkittävä vaikutus kuvien loppuilmeeseen sekä kuvattavalle mielettömän vahvistava vaikutus ihan jo kuvaustilanteessa tuoden itsevarmuutta ja rohkeutta, unohtamatta kaunista ja viimeisteltyä lopputulosta.

Yrityskuvauksien hinnoittelu muodostuu mm. käytetystä kuvausajasta, kuvien käyttötarkoituksesta sekä valmiiden kuvien määrästä.

Kun tarpeet ovat määritelty tarkemmin, on minun helpompi tehdä teille tarpeitanne vastaava tarjous.

Ota yhteyttä ja rakennetaan juuri teidän tarpeisiin sopiva kuvauspaketti.

YHTEYSTIEDOT:
JASSU@JASSUDAMMERT.COM
044 5744 214

bottom of page