top of page
Jassu Dammert

KUKAS TÄÄLLÄ OIKEIN HÄÄRÄÄ? 

Olen Jassu, asustelen luonnonhelmassa Porkkalassa ja työskentelen pääosin Uusimaan alueella, sekä Espanjassa Marbellassa. Aiemmin olen työskennellyt vuosia markkinoinnin ja myynnin maailmassa, nykyään jo useamman vuoden valokuvaajana.

 

Kuvaan pääosin henkilökuvia, yrityskuvia, brändikuvia, mainoskuvia, tuotekuvia, ruoka- ja juomakuvia, tapahtumia. Olen pääsosin työskennellyt yrityskuvausten parissa, niin ravintola-, ruoka- ja juoma-, kauneus-, sportti-, muoti- ja hyvinvointialan yritysten kanssa. Olen myös kuvannut muutamiin lehtiin, kuten Viini-lehteen.

Teen laadukkaita henkilökuvauksia ja perhekuvauksia kuluttajille, pääosin työskentelen yritysten kanssa.  

 

Työskentelyni on ammattimaista ja luotettavaa, pitäydyn aikatauluissa ja pyrin aina varmistamaan, että asiakkaani ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Haluan luoda kuvauksissani rauhallisen ja rennon ilmapiirin, kanssani ei tarvitse jännittää, eikä kuvissa tarvitse pönöttää.

Studiotyöskentelyni tapahtuu Studio Skaalassa uniikissa ja rustiikkisessa hallimiljöössä Vallilan Konepajalla. Studiolla on suuri avokeittiö sekä kattava rekvisiittavarasto. Pysäköinti studion edessä on ilmainen ja julkisilla pääsee perille mainiosti.

 

Lokaatiokuvauksia teen sopimuksen mukaan ympäri maan.

 

Kauttani saa myös niin stylistin, kuin kuvausmeikin ja -kampauksen, näillä taikureilla viimeistelemme kuvat upeasti. Suosittelen tätä lähes poikkeuksetta, sillä ammattilaisen loihtimalla lookilla on merkittävä vaikutus kuvien loppuilmeeseen sekä kuvattavalle mielettömän vahvistava vaikutus ihan jo kuvaustilanteessa tuoden itsevarmuutta ja rohkeutta, unohtamatta kaunista ja viimeisteltyä lopputulosta.

Hinnoittelu muodostuu mm. käytetystä kuvausajasta, kuvien käyttötarkoituksesta sekä valmiiden kuvien määrästä.

Kun tarpeet ovat määritelty tarkemmin, on minun helpompi tehdä teille tarpeitanne vastaava tarjous.

Ota yhteyttä ja rakennetaan sinun tarpeisiisi sopiva kuvauspaketti.

 

Yhteystiedot:

jassu@studioskaala.fi 

+358 44 5744 214

bottom of page