top of page

PERHE- ja pariKUVAUS

Perheeseen ei mun maailmassa ole yhtä muottia, joten perhekuvaukset voivat olla paljon muutakin kuin vanhemmat lapsineen, kuten vaikkapa aikuiset sisarukset, raskauskuvaukset, parikuvaus, tai vaikka ilmoitusluontoiset perheen tapahtumat, myös eläimet tärkeinä perheenjäseninä ovat erittäin tervetulleita mukaan kuvauksiin. 
 
Perhekuvaukset toteutan miljöössä, teille merkityksellisessä paikassa tai luonnossa, jossa esim. lapset pääsevät luonnolliseen elementtiinsä.
Tällöin saadaan kuviin aitoa elämää, aitoja tunteita ja hetkiä ilman pönötystä.

Kaikki perhekuvauspakettini sisällöstä riippumatta (perhe/pari) ovat noin 1-2h kuvaus lokaatiossa  

ja sisältävät kaikki onnistuneet kuvat, n. 50-120 kpl valmiita kuvia. 
Mielestäni on kaikista kivoin saada kaikki onnistuneet kuvat, eikä hikihatussa valita kaikkien tunnepitoisten kuvien keskeltä. On myös teille itselle helpompaa, kun ei tarvitse arvottaa kuvia ja etsiä kiireisen arjen keskeltä aikaa keskittyä kuvien valintaan.

Kuvaukset sijoittuvat arki-iltoihin ja paras kuvausaika on "mitä lähemmäs auringonlaskua, sen parempi".
Kesäaikaan paras kuvausaika onkin ilta-auringon aikaan, ajoittuen klo 20-21 tienoille, jolloin valo on pehmeimmillään. Pilvisenä päivänä voi kuvata oikeastaan mihin aikaan vaan, pilviset päivät ovat parhaita valon kannalta, joten sitä ei kannata säikähtää ollenkaan. Se mitä vältellään, on keskipäivän kova aurinko.


Investointisi 490€ sis. alv.
Huom. matkakulut sovitaan erikseen lokaatiosta riippuen.
Kuvat toimitetaan digitaalisesti ja saat meilitse ohjeistuksen kuvaukseen ennen kuvausta.

Saat kauttani tilattua myös äärimmäisen laadukkaat, kotimaiset ja kauniit kuvatulosteet, joista laitan halukkaille lisäinfot meilitse.

Lisätiedot ja varaukset sähköpostitse jassu@jassudammert.com
  • Instagram

Ja palautteena, että oot ihan best ja tosi hyvä lasten kanssa ♥️😍🫶🏼 kuvat oli ihania, just sitä mitä toivotiin! Kuvaustilanteessa säilyi rauha. Mun mies sanoikin hyvin et ”en mä ees huomannut et se otti kuvia”😀 mut silti lopputulos on maailman ihanin.

Kiitos♥️

pERHEKUVAUSASIAKAS

Kiitos tuhannesti upeista kuvista, ne on siis todella ihania ja meidän perheen ekat kunnon kuvat. ♥️   

 

Oot todella ammattitaitonen! 

pERHEKUVAUSASIAKAS

Siis en kestä miten ihania kuvia ❤️❤️❤️ En pysty mitenkään tekemään valintoja! Olet kyllä todella taitava ✨ Näytän näissä niin rakastuneelta ja mieskin tykkää kuvista todella paljon, näyttää mulle koko ajan "kato tätä", "tää on hieno" ja "kato nyt tätäkin" ❤️ Kiitos Jassu todella paljon ❤️

pERHEKUVAUSASIAKAS

bottom of page