top of page

Etsnnässä tuotekuvaaja?

 

Kuvaan laadukkaita tuotekuvia, jotka ovat elegantteja, yksinkertaisen kauniita ja olenkin erikoistunut ajattoman kauniiseen ja suht simppeliin designiin -  less is more.

Orgaaniset rekvisiitat ovat suuri inspiraation lähteeni, mutta tykkään leikitellä myös karkkiväreillä.

Nykypäivänä esimerkiksi somen päivittäminen on niin paljon helpompaa ja kätevämpää, kun on valmiina laadukkaat kuvat sisällöntuotantoon ja nettisivuille, eikä eri kanavien päivittäminen tyssää puuttuviin laadukkaisiin kuviin.

tuotekuvaus, tuotekuvaaja, tuotekuvaaja helsinki, tuotekuvaaja uusimaa, tuotekuvaaja espoo, hyvät tuotekuvat, kauniit tuotekuvat, hyvä tuotekuvaaja

TUOTEKUVAUS

tuotekuvaus, tuotekuvaaja, tuotekuvaaja helsinki, tuotekuvaaja uusimaa, tuotekuvaaja espoo, hyvät tuotekuvat, kauniit tuotekuvat, hyvä tuotekuvaaja
tuotekuvaus, tuotekuvaaja, tuotekuvaaja helsinki, tuotekuvaaja uusimaa, tuotekuvaaja espoo, hyvät tuotekuvat, kauniit tuotekuvat, hyvä tuotekuvaaja, kirkas tuotekuva
tuotekuvaus, tuotekuvaaja, tuotekuvaaja helsinki, tuotekuvaaja uusimaa, tuotekuvaaja espoo, hyvät tuotekuvat, kauniit tuotekuvat, hyvä tuotekuvaaja, yksinkertainen tuotekuva

Stailatut täytetyt tuotekuvat vai pelkistetyt, joissa leikitään valolla ja varjolla?

Molemmat toimivat.

On siis hyvä pohtia halutaanko kuvauksiin stylisti ja/tai prop stylisti, joka huolehtii tarvittavista rekvisiitoista ja huolittelee sen viimeistelevän loppusilauksen asetteluihin.

 

Alansa parhaat stylistit ovat saatavilla kauttani mukaan kuvauksiin.

tuotekuvaus, tuotekuvaaja, tuotekuvaaja helsinki, tuotekuvaaja uusimaa, tuotekuvaaja espoo, hyvät tuotekuvat, kauniit tuotekuvat, hyvä tuotekuvaaja, tuotekuva vedessä, vesiroisketuotekuva
Lavliér tuotekuvat6461.jpg
Lavliér tuotekuvat6467.jpg
Lavliér tuotekuvat6485.jpg
Lavliér tuotekuvat6480.jpg
Lavliér tuotekuvat6490.jpg
Lavliér tuotekuvat6478.jpg
tuotekuvaus vedessä, tyylikäs tuotekuva, esteettinen tuotekuva, esteettiset tuotekuvat
tuotekuvaus vedessä, tyylikäs tuotekuva, esteettinen tuotekuva, esteettiset tuotekuvat

MITEN TUOTEKUVAUS SUUNNITELLAAN?

Kuvauksiin kuuluu ilmainen suunnittelupalaveri, josta lähdetään liikkeelle suunnitellen haluttu lopputulos ja mood board.

Tämän jälkeen mietitään, miten hankimme kuvauksiin tarvittavan rekvisiitan, hoitaako sen stylisti, tilaaja vai kuvaaja ja mikä on rekvisiitan budjetti.

Lähtökohtaisesti suosittelen, että tuotekuvat otetaan studiolla, jossa on saatavilla koko kuvauskalusto, sekä studiolla pystytään välttelemään esim kiiltävissä pinnoissa ikäviä heijastuksia. On kuitenkin mahdollista kuvata myös miljöössä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teillekin kauniin ajattomat tuotekuvat, inspiroivaa somesisältöä ja  edustavia brändikuvia.

AURINKOISET TUOTEKUVAT ESPANJASSA?

Tarvitsetko tuotekuvat aurinkoisissa maisemissa?

Meillä on kakkoskoti Espanjan Marbellassa, jossa vierailen useamman kerran vuodessa ja teen kuvauksia myös siellä.

Lokaatioiden puolesta Marbellassa on aivan mielettömän upea valikoima niin rantamaisemaa tai ylellisempää designia hotellien ja kiinteistöjen puolesta.

 

Minulla on kattavat verkostot myös Espanjassa, joten saan tarvittaessa mallit, meikin ja muuta kuvaustiimiä kasaan tarvittaessa.

Marbellasta ajelee muutaman tunnin Portugalin puolelle, josta taas löytyy vielä monipuolisempaa, jylhää ja rouheaa jyrkkien kallioiden rantamaisemaa upeissa aalloissa ja murretuissa maanläheisissä hiekan sävyissä.

tuotekuvat auringossa, tuotekuvat espanjassa, tuotekuvaus espanjassa
tuotekuvat auringossa, tuotekuvat espanjassa, tuotekuvaus espanjassa
mustavalkoinen rantakuva
bottom of page