top of page

valokuvauspalvelut
yrityksille

Yrityskuvaus, yrityskuvaaja, yrityskuvaaja helsinki

Olen erikoistunut taltioimaan yritystoimintanne ydintä tarinallisella kuvankerronnalla, joka resonoi yleisönne kanssa. Palveluihini kuuluvat erilaiset mainoskuvaukset, henkilöbrändikuvaukset, henkilöstökuvaukset, henkilökuvaukset, ravintolakuvaus, tuotekuvaus ja erilaiset kuvituskuvat esim. nettisivuille tai someen.

 

Kuvaukset voidaan toteuttaa studiolla tai teidän omissa tiloissa kertomaan enemmän tarinaa juuri teidän toiminnastanne. Kauttani on mahdollista saada stylisti sekä meikkaaja erilaisiin kuvauksiin, niin tuotekuviin kuin muotikuviin.

Studio sijaitsee Vallilan konepajalla uniikissa rustiikkisessa vanhassa konepajahallissa, jota voi hyödyntää niin henkilö-, kuin tuotekuvauksissa. Studiollamme on kattavat rekvisiittavarastot sekä suuri avokeittiö rustiikkisella ilmeellä. Pysäköinti studiolla on ilmainen ja julkisillakin pääsee mainiosti paikalle.

Haluan kuvauksissani luoda kepeän, rennon ja helposti lähestyttävän ilmapiirin, huumoriltakaan ei vältytä.

 

Kaikki kuvaukset suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä, aloitamme siis maksuttomalla suunnittelupalaverilla puhelimitse ja lähdemme siitä rakentelemaan juuri teidän näköisiä kuvauksia alusta loppuun saakka.

Ota yhteyttä ja luodaan teille ajattoman kauniit kuvat.

bottom of page